EUROPA 3 - JUVENIL A 2

Fatídic canvi de rumb a la meitat de la segona part entre el C. E. Europa i el Juvenil A

Europa: Enric, Germán, Ivan, Andújar, Vernet, Josa (Marc García, 74’), Xavi, Ros, Eric (Isaac, 60’), Abad (Aleix, 89’) Cano (Ferran, 83’) i Quim

Damm: Vito, Navarro (Merino, 74’), Mas, Víctor, Guillem, Eric, David, Fortià, Joel (Camps, 67’), J. Pablo (Mateo, 57’), Doncel (Jebari, 45’) i Cobo

Gols:

0 – 1 Joel (4’), 0 – 2 Víctor (6’), 1 – 2 Cano (56’), 2 – 2 Pau Mas (68’), 3 – 2 Xavi (73’)

Targetes grogues:

Fortià (44’) i Eric (79’)

La mala sort i el desconcert s’han apoderat d’un partit que el Juvenil A dominava tranquil·lament al llarg de la primera part arribant al descans amb un còmode 0 - 2. Però tot s’ha capgirat a la represa quan un fatídic gol en pròpia porta ha provocat la remuntada de l’Europa. Els escapulats han aconseguit els primers punts dins la lliga. Els cervesers, per seguir sumant, hauran de centrar-se en el partit que dissabte disputaran a casa contra el CD San Francisco, després de l’ensopegada d’ahir al Nou Sardenya.

La Damm ha començat enèrgica, inaugurant ràpidament el marcador en el minut 4. Joel ha anotat el primer gol després d’una genial combinació amb Juan Pablo. Víctor no ha trigat ni 3 minuts en marcar el segon. Una rematada de cap del capità blanc i roig ha col·locat l’esfèrica dins la xarxa. Els de Cristóbal Parralo han arribat a la mitja part demostrant eficàcia, tant a l’atac com a la defensa. El joc de l’Europa ha estat més directe que l’habitual –segons ha afirmat el seu entrenador, Jesús Mariano Angoy– però l’equip no s’ha acabat de situar en un matx precedit per dues derrotes recents.

No obstant, la comoditat de la Damm no ha trigat en desaparèixer després de la mitja part. Als pocs minuts, Cano ha estat l’autor del primer gol de l’Europa. Amb assistència de Ros, l’extrem ha buscat la banda dreta i, després d’esquivar dos jugadors, ha pujat l’un a dos al marcador amb un xut ras i creuat. El neguit ha arribat amb un gol accidental en pròpia porta de l’ex jugador de l’Europa Pau Mas, a causa d’una passada mal dirigida a Vito, el porter cerveser. Un error que “ha donat vida a l’Europa” –reconeixia Cristóbal Parralo un cop finalitzat el partit. Els d’Angoy han aprofitat el desconcert de l’equip visitant per arribar a la seva porteria amb un xut de Xavi, assistit novament per Ros, que ha pujat el definitiu 3 a 2 al marcador. En els últims minuts de la contesa, s’han generat poques ocasions de perill, però la tensió s’ha apoderat de l’ambient. El jugador de l’Europa, Xavi, ha intentat eixamplar la distància de gols amb un xut de vaselina i un altre que s’ha estavellat al pal. Mateo ha deixat a l’afició cervesera amb la mel als llavis amb un tret que ha estat a punt d’empatar el partit, però que ha acabat desviat per l’Enric, el porter rival. Així doncs, l’Europa ha estrenat victòria.