JUVENIL A 3 - JÀBAC I TERRASSA 2

Primer gol de Moisès amb una Damm que està a un pas d’aconseguir el quart lloc

Damm: Cobo, Diego, Arnau, Casas, Guille, Eric (Belana, 57’), Juan Pablo, Mateo, Joel (Jebari, 63’), Merino (Moisès, 61’) i Doncel (Urbina, 83’)

Jàbac: Marc, Jony (Borja, 71’), Adri, Guillem, Edu, Pau R., Pau N. (Pablo, 60’), Xavi, Alti (Ivan, 73’), Aitor (Albert, 71’) i Cesc

Gols: 0 – 1 Aitor (4’), 1 – 1 Mateo (6’), 2 – 1 Juan Pablo (35’), 3 – 1 Moisès (70’), 3 – 2 Pablo (80’)

Targetes grogues: Casas (86’)

Àrbitre: Simón del Pino

El Juvenil A no ho ha tingut fàcil aquest matí al camp de l’Horta. El partit ha començat amb la Damm creant jugades perilloses, però la pilota no ha arribat a la porteria. El Jàbac també ha sortit a la gespa amb força i ha estrenat el marcador en qüestió de minuts. Aitor, jugador rival, ha xutat des de la vora de l’àrea i Cobo no ha pogut refusar l’esfèrica. No obstant, les paraules de Cristóbal Parralo en el partit anterior sobre la bona capacitat de resposta dels cervesers han tornat a brillar. En un obrir i tancar d’ulls, el Juvenil A ha empatat la contesa gràcies a un xut ras i creuat de Mateo. Tot seguit, l’equip ha estat a punt d’anotar un altre gol. Joel s’ha apropat perillosament a l’àrea visitant i ha enviat la pilota dins la xarxa, però l’àrbitre ha invalidat la jugada xiulant unes mans involuntàries. Finalment, el gol psicològic ha arribat gràcies a una rematada de Juan Pablo a la sortida d’un córner servit per Mateo. Tot plegat, recordava a l’anterior partit contra el San Francisco, en què els mallorquins van començar guanyant i la Damm es va imposar ràpidament.

I efectivament, en el segon temps, la Damm ha reafirmat el seu domini tècnic anotant un tercer gol. Moisès ha superat a Marc, porter local, en un u contra u, enviant la pilota rasa al fons de la xarxa, en el tercer partit que juga amb el Juvenil A. Minuts més tard, no obstant, el porter del Jàbac ha demostrat les seves qualitats refusant un xut de falta d’Arnau que anava ben col·locat a la banda inferior de la porteria. Cobo, l’arquer cerveser, també ha acaparat l’atenció evitant el gol en un frenètic u contra u vers un davanter rival. I deu minuts abans de la fi del partit, el Jàbac ha pujat de sobte un gol al marcador gràcies a un sorprenent xut de falta de Pablo, que ha enviat la pilota al pal i aquesta ha lliscat per la xarxa. Aquest punt ha incrementat la tensió en els últims minuts de partit. La victòria, però, ha estat cervesera i situa l’equip a les portes del quart lloc.