FERRIOLENSE 2 - 2 JUVENIL A

El Juvenil A no aconsegueix mantenir el ritme i ho paga amb un empat

Ferriolense: Jairo, Navarro, Suasi (Mauri, 58'), Pepi, Aitor, Borràs, Pedro, Carlos, Tovar (José, 66'), Jaume, Trobat (Romero, 46' (Raúl, 76'))

Damm: Juan, César, Salva, Llabrés, Baró (Llinares, 46'), Pujadas (Pilar, 72'), Acedo, Sebbeh (Sergio, 65'), Recort, Caballé, Nolla

Gols: Nolla (0 - 1, 14'), Pedro (1 - 1, 30'), Jaume (2 - 1, 41'), Recort (2 - 2, 73')

Targetes: Pepi, Carlos (doble amonestació), Trobat, José, Salva, Baró, Llinares

Àrbitre: Rodríguez Quintero

Son Ferriol. David M. Guarné, Departament de premsa

Els de Roger han deixat escapar avui dos punts en un partit que havien encarrilat bé. Un Ferriolense tancat al darrere ha aconseguit donar la volta al marcador, i els cervesers han empatat però no han aconseguit imposar-se.

Línies juntes, esperar a camp propi i contraatac ha estat l'estratègia dels balears a la primera part. El Juvenil A ha dominat la possessió però ha trobat dificultats per generar perill. El Ferriolense, per la seva banda, aconseguia aproximar-se a la porteria cervesera amb ràpids contraatacs, ben desactivats per la defensa dels de Roger. Recort, avui davanter en punta, ha provat per primer cop el porter balear en el minut 9, i poc després Nolla, en el 14, ha culminat una bona combinació enviant la pilota al fons de la xarxa després d'una centrada precisa de César. Amb el 0 - 1, el Ferriolense ha seguit replegat i els cervesers han combinat amb calma buscant els espais. Els locals, però, han sorprés amb l'empat després que la defensa del Juvenil A no aconseguís rebutjar el perill a l'interior de l'àrea. Els cervesers s'han intentat recuperar amb una rematada de Sebbeh que ha picat al pal i, a pocs minuts pel descans, el Ferriolense s'ha avançat amb una jugada similar al primer gol que ha culminat Jaume.

A l'inici de la segona part, els balears han avançat la línia de pressió i han dificultat molt la sortida de pilota del Juvenil A. Durant deu minuts, el Ferriolense ha portat la iniciativa ofensiva i Juan ha estat determinant per salvar als de Roger. A poc a poc, els cervesers han recuperat la iniciativa i, en el 70, han aprofitat l'expulsió del mitjapunta balear per fer l'empat en una ràpida acció que ha culminat Recort amb un xut potent des de la dreta de l'interior de l'àrea. Als cervesers, però, els ha faltat encert per trobar els espais i els balears han llençat ràpids contraatacs que han estat a punt de sorprendre, obligant Llinares a treure una rematada sota pals a dos minuts pel final.

Finalment, tenint en compte les condicions impracticables del terreny de joc, la tensió a la grada que ha succeït a l'expulsió del jugador local i la necessitat de puntuar dels balears, els de Roger han aconseguit rescatar un punt en un camp molt complicat i treure rendiment a un partit en què no s'ha vist una de les millors actuacions dels cervesers aquesta temporada. Sense oblidar que s'han produït dues accions interpretables a l'àrea balear que el col·legiat no ha considerat sancionables.

Avui, a més, ha estat l'últim partit de l'Albert Serra com a cerveser. El coordinador i entrenador de porters i entrenador auxiliar del Juvenil A deixa el Club per emprendre una nova experiència professional, i ho fa amb els millors desitjos per part dels seus companys del primer equip i de tota la família cervesera. Molta sort, amic!