Espanyol: Chus, Pipa, Aaron, Marcel, Edgar (Manchón, 11'), Álex López, Bellido (Soler, 73'), Melendo, Cristopher (Jordán, 89'), Puado (Bermejo, 87'), Rivas

Damm: Òscar, Pol, Gonzalo, Pallàs (Álvaro, 81'), Eudald, Inés (Víctor, 67'), Ignasi (Marc, 45'), Jorge, Enri (Cano, 59'), Lledó, Moha

Gols: Puado (1 - 0, 13'), Rivas (2 - 0, 44')

Targetes: Manchón (42'), Gonzalo (75')

Conjunt arbitral: Catalá Ferran, Martínez Baena, Alegre López

(David M. Guarné, Departament de premsa)

Els de Parralo han perdut avui contra l'Espanyol, al seu camp, en un partit que s'ha complicat ben aviat. Els  pericos, conscients de la importància dels tres punts en joc, han buscat sorprendre els cervesers amb ràpides combinacions a l'inici del partit i han trobat el gol a les botes de Puado en el minut 14 quan, desfent-se del marcatge, ha rematat una centrada provinent de l'extrem esquerre, perforant la porteria d'Òscar. Els cervesers han dedicat la mitja hora restant a provar de refer-se del marcador advers i ha buscat la porteria rival amb insistència. L'ocasió més clara l'ha tingut Moha, quan Chus, el porter local, ha refusat el seu xut a l'interior de l'àrea després d'una jugada individual. L'Espanyol, però, ha tret el màxim rendiment de la seva efectivitat quan, segons abans del descans, ha marcat el segon per mitjà de Rivas que ha batut Òscar pel pal curt després de desequilibrar a l'interior de l'àrea.

El cop psicològic del gol abans del descans ha permés a l'Espanyol replegar-se per buscar el contraatac i les pilotes llargues. Els cervesers, que han elevat la pressió i han forçat moltes pèrdues de pilota rivals, han aconseguit imposar el seu ritme al partit i refusar les rèpliques periques, gràcies també a un Òscar encertat sota pals. Però els minuts s'han anat escolant i els de Parralo no han acabat de trobar la manera de finalitzar les seves jugades d'atac. L'equip ha procurat generar més perill reformant la davantera i prenent el control al mig del camp, però durant el quart d'hora final l'Espanyol ha aconseguit sortir del seu camp i tornar a equilibrar el joc. Finalment, el rellotge ha jugat en contra del Juvenil A, que no ha aconseguit capgirar el marcador final de 2 - 0 favorable a l'Espanyol.

Així, el Juvenil A perd el duel directe amb els pericos i els cedeix la posició, posant fi a la ratxa de cinc victòries consecutives en un començament de lliga molt exigent. Els cervesers hauran de refer-se de la derrota pel pròxim partit, a casa contra la Salle, per tal de mantenir el pols al primer i al segon de la taula, Mallorca i Espanyol.