Salle: Elías, Crespi (Llorens, 60'), Moyá, Llabrés, Marc Ramis, Boby (Suau, 60'), Quique (Karim, 70'), Felipe (Uli, 45'), Tovar, Barrios, Mariano

Damm: Òscar, Edo, Gonzalo, Pallàs, Kilian, Inés, Enri (Sebbeh, 73'), Jorge, Cano (Ignasi, 73'), Lledó (Sergio, 73'), Moha (Eudald, 81')

Gols: Enri (0 - 1, 47') Moha (0 - 2, penal, 53'), Kilian (0 - 3, 72')

Targetes: Cap.

Conjunt arbitral: Varón Aceitón, Cruz Romero, Bordoy Homar

Mallorca. David M. Guarné, Departament de premsa

Els cervesers han sumat els tres punts en la seva visita al camp de la Salle en un partit que han dominat durant els 90 minuts. Tot i la superioritat, els de Parralo han trobat dificultats per obrir la llauna i no ha estat fins a l'inici de la segona part que han trobat la fortuna de cara al gol.

El Juvenil A s'enfrontava avui amb un conjunt que lluita per sortir de les posicions de descens, la Salle, i ha quallat un bon partit en el qual pràcticament no ha patit. El repte més gran que s'han trobat avui els cervesers ha estat el d'obrir el marcador, que s'ha resistit durant tota la primera part malgrat les ocasions generades per l'equip. Cano i Enri han tingut les primeres oportunitats clares, el primer després d'una passada en profunditat d'Inés i el segon rematant de cap un córner, però les dues pilotes han marxat fora. Passada la primera mitja hora de joc, la Salle ho ha provat tímidament generant jugades a pilota aturada prop de l'àrea d'Òscar, sense arribar a intimidar la seva porteria excepte per una rematada de córner que ha sortit desviada. Al 37 Moha ha executat un gran xut de falta directa que, després de superar la barrera amb una bona rosca, ha anat a picar al travesser. Enri i el mateix Moha han tornat a provar-ho abans del descans, però les rematades han sortit fora estalviant la feina al porter.

Tot i que semblava que l'equip podria patir per sumar els tres punts degut a la manca d'efectivitat i al plantejament defensiu de la Salle, decidida a conformar-se amb l'empat, en el primer minut de joc del segon temps els cervesers per fi han tingut el premi del gol. Kilian ha arribat a la línia de fons per la banda esquerra i ha col·locat una centrada que, després de passejar-se per l'àrea petita, ha trobat l'arribada d'Enri que ha rematat amb contundència per posar el 0 - 1. Pocs minuts després el davanter ha protagonitzat una acció a l'interior de l'àrea que ha acabat en penal. Tot i que el porter li ha endevinat la intenció, Moha ha executat la pena màxima ajustant la pilota al pal esquerre de la porteria i ha fet el 0 - 2. Amb el partit sota control i amb una Salle que no aconseguia superar el mig del camp cerveser, els de Parralo han sentenciat el partit gràcies a una centrada de Kilian des de la banda esquerra que ha acabat al fons de la xarxa després de picar en un defensa en el minut 70.

El Juvenil A torna així a reconciliar-se amb la victòria després de dues jornades sense fer-ho a causa de l'empat amb el Casablanca i a la derrota a casa davant del líder.