Gran partit i victòria abans de l'aturada nadalenca

Damm: Òscar, Edo, Gonzalo, Pallàs, Kilian (Eudald, 81'), Inés (Marc, 80'), Sebbeh, Jorge, Enri (Cano, 71'), Lledó (Ignasi, 73'), Moha

Saragossa: Aaron, Pérez (Antonio, 58'), Roger, Arnau, Molinos (Villaba, 73'), Álex (Toñín, 76'), Andrés, Pablo, Casalo, Olaso (Albajara, 45'), David

Gols: Enri (1 - 0, 8'), Sebbeh (2 - 0, 63'), Enri (3 - 0, 65')

Targetes: Kilian (5'), Álex (23')

Conjunt arbitral: Guijarro Álvarez, Rodríguez Limones i Trujillo Díaz

David M. Guarné, Departament de premsa

Els de Parralo tenien avui una doble oportunitat: treure's l'espina contra el Saragossa, que els va guanyar en el partit d'anada tot i la superioritat cervesera, i aprofitar la derrota del líder, el Mallorca, que deixa provisionalment un podi molt disputat a la classificació. Els cervesers no han deixat escapar l'ocasió i han realitzat un partit de molt nivell doblegant un Saragossa que no ha pogut fer res davant del domini del Juvenil A.

Durant gairebé tot l'enfrontament, el joc només ha tingut un color. Els cervesers s'han mostrat molt lúcids i molt concentrats contra un rival del nivell del Saragossa, al qual no se li pot fer cap tipus de concessió, i des del primer minut han buscat la superioritat en el marcador. Enri, que avui ha fet un doblet, ha estat el primer en avisar rematant al travesser una centrada de Jorge des de la dreta. El joc per les bandes ha donat el seu primer fruit en el minut 8, quan el mateix Enri ha enviat al fons de la xarxa una centrada de Moha a l'àrea petita. El Saragossa, que replicava amb pilotes llargues buscant l'errada cervesera i les segones jugades, no ha estat capaç de superar la concentració defensiva del Juvenil A i no ha intimidat la porteria d'Òscar amb ocasions clares. Tot i la revifada del Saragossa durant els últims deu minuts de la primera part, els de Parralo han mantingut la superioritat en el marcador i han marxat al vestidor havent dominat el primer temps de forma clara.

El Juvenil A ha entès que un marcador tan curt era un perill amb un equip combatiu com el Saragossa i ha sortit a buscar el gol a la segona part. Els de Parralo han generat una allaus d'ocasions i durant 20 minuts s'ha fregat el gol, però l'encert i la sort han beneficiat la defensa saragossana. Primer ha estat el porter rival, refusant una rematada clara de Jorge i en els minuts posteriors, els defenses han hagut de treure sota pals dues jugades consecutives amb el porter vençut. Finalment, Sebbeh ha aconseguit augmentar l'avantatge rematat un córner i convertint el segon dels cervesers. Amb el 2 - 0 i amb un Juvenil A molt inspirat, el Saragossa ha intentat imprimir més agressivitat al joc i ha avançat les seves línies, cosa que Enri ha sabut aprofitar després d'una recuperació de pilota amb un xut des de la línia de tres quarts de camp a porteria buida, fent el tercer de l'equip. El Saragossa no ha abaixat els braços però ja no ha pogut oposar suficient resistència a un Juvenil A que ha seguit dominant i que ha acabat el partit combinant amb prudència sense concedir ocasions clares al rival.

Exhibint un gran nivell en totes les facetes del joc, els cervesers han guanyat amb contundència i no han donat opcions al Saragossa. El míster, Parralo, arriba al descans nadalenc satisfet per la bona feina del seu equip, que comença la segona volta en plena forma. Superat l'equador de la competició, els cervesers se sitúen a només quatre punts del líder havent exhibit un nivell competitiu molt similar al de la temporada passada a aquestes alçades. Així, l'equip celebrarà les festes nadalenques amb la satisfacció de la feina ben feta i amb la confiança que seguirà generant moltes alegries durant la resta de la temporada.