JUVENIL A 5 - MANACOR 0

El Juvenil A torna a golejar

Damm: Òscar, Edo, Gonzalo, Fabra (Pallàs, 75'), Kilian, Inés, Sebbeh, Jorge, Enri (Cano, 67'), Lledó (Ignasi, 62'), Moha (Eudald, 78')

Manacor: Jaume, Lucas, Tomeu (Pont, 67'), Carlos (Binimelis, 74'), Vecina, Gómez, Pau (Garau, 55'), Mateu, Nilson (Comas, 65'), Rodrigo, Javi

Gols: Enri (1 - 0, 20' i 2 - 0, 44'), Kilian (3 - 0, 61'), Jorge (4 - 0, 72'), Eudald (5 - 0, 78')

Targetes: Cap.

Conjunt arbitral: Llopart Carbó, Calzada Escriu, Lahire Gómez-Martinho

(David M. Guarné, Departament de premsa)

Dos gols d'Enri i els de Jorge, Eudald i Kilian arrodoneixen la golejada dels de Parralo avui contra el Manacor per 5 gols a zero. Els cervesers han completat un partit perfecte en el qual no han vist perillar la porteria en cap moment.

El domini aclaparador del Juvenil A, molt encertat en la passada i amb una gran capacitat per combinar amb profunditat, s'ha materialitzat en el minut 20 de la primera part amb el primer gol d'Enri, que ha superat els seus marcadors i el porter després d'una passada entre línies de Lledó. Esl de Parralo, molt inspirats avui i molt sòlids en defensa, han dominat tot el partit i no han concedit cap ocasió clara al Manacor. Poc abans del descans, Enri ha fet el segon de l'equip i del seu compte particular rematant de cap una centrada de córner.

A la segona part, els cervesers no han rebaixat la concentració i han seguit buscant el gol amb insistència i encert. Jugant al primer toc amb combinacions ràpides i precises, el tercer ha arribat després que Moha allargués d'esperó una paret amb Kilian que el lateral ha enviat al lateral interior de la xarxa amb un potent xut amb molt poc angle. En el minut 72 Jorge s'ha regirat a l'interior de l'àrea en rebre una passada en profunditat i ha batut el porter amb una rematada col·locada. Finalment, Eudald ha penetrat a l'àrea amb velocitat per arrodonir el resultat final de 5 - 0.

En un partit plàcid gràcies a la gran sintonia que ha exhibit avui el Juvenil A, els de Parralo recuperen les bones sensacions poc abans del descans nadalenc i a pocs dies d'intentar treure's l'espina contra el Saragossa a casa, després que a la primera volta fossin derrotats malgrat haver jugat un gran partit.