ELS CERVESERS ES RESERVEN ELS GOLS PER LA COPA DEL REI

El Juvenil A ha mesurat les seves forces avui amb el València en el partit amistós que s'ha disputat a la Ciutat Esportiva del València. Els cervesers, que la setmana vinent s'enfrontaran al Màlaga en el primer partit de l'eliminatòria de la Copa del Rei, han aconseguit dominar tota la primera part i han gaudit d'ocasions per obrir la llauna a la segona. En un partit on les forces han estat molt igualades, els porters han estat determinants per mantenir el marcador d'empat a zero. Els de Parralo han estat a un bon nivell davant del València però no han aconseguit trencar la igualtat al marcador. Abans del partit s'ha guardat un minut de silenci en record d'Amparo Bellido, esposa de Josep Barcons, President d'Honor del Club.

A la primera part el Juvenil A ha desenvolupat un gran joc de combinació que li ha donat clarament la possessió de la pilota i el domini del joc. El València ha patit la pressió col·lectiva dels cervesers i no ha aconseguit generar perill a la porteria de Vito, tot i que ho ha provat en un parell de jugades a la contra. El Juvenil A ha intentat trenar jugades i ha aconseguit arribar a la línia de fons diverses vegades, sense aconseguir finalitzar les jugades amb rematades clares. Pocs minuts abans del descans, els reflexos de Vito han estat providencials per refusar una rematada de cap a boca de canó del València que buscava el fons de la xarxa.

A la segona part, el València li ha disputat més la pilota al Juvenil A i s'ha vist un partit més igualat, amb ocasions per part dels dos equips. Kilian hauria pogut fer el gol de falta directa cap al minut 70, però el porter rival ha estat molt encertat per refusar el xut enverinat del cerveser. Pol Agustí, que havia substituït Vito a la mitja part, també ha aconseguit evitar una altra rematada de cap dels valencianistes amb una gran intervenció. Un minut abans del descans, Zarate ha tingut el gol a les seves botes però la seva rematada ha marxat fora fregant el pal esquerre de la porteria. El partit, finalment, ha acabat amb el marcador de 0 - 0.

La propera cita dels cervesers serà a Màlaga, el 17 de maig, en el partit d'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei Juvenil.