Saragossa: Aaron, Javi Pérez, Roger, Arnau, Zalaya, Pablo (Molinos, 83'), Andrés, Jannick, David (Juan Casaló, 65'), Villalba (Albajara, 89'), Mario (Jorge Rebla, 73')

Damm: Òscar, César (Víctor, 87'), Gonzalo, Fabra, Kilian, Inés (Pol, 87'), Ignasi (Lledó, 54'), Marc (Enri, 54'), Cano, Jorge, Moha

Gols: Zalaya (38'), Enri (61'), Juan Casaló (84'), Andrés (85')

Targetes grogues: Moha (21'), Javi Pérez (53'), Zalaya (55'), Arnau (58'), Pablo (79')

Conjunt arbitral: Monter Solans, Jorro Ramón, Ruiz García

Saragossa. David M. Guarné, Departament de premsa

Els cervesers han deixat escapar els primers tres punts de la temporada en un partit en el qual han perdonat la vida al rival. L'enganyós 3 - 1 final no fa justícia al què s'ha vist sobre el terreny de joc, amb un Juvenil A que ha dominat els temps del partit, ha gaudit de nombroses ocasions i ha aculat el rival a l'àrea. Una jugada d'estratègia a la primera part i un minut d'errors en cadena al final han portat el Saragossa a guanyar el partit.

El Saragossa ha tret un rendiment extraordinari del seu plantejament defensiu. Jugant amb dues línies defensives molt juntes durant gran part del partit, els aragonesos han confiat el seu joc al futbol directe, buscant els davanters amb pilotes llargues i esperant l'error cerveser. Malauradament, l'estratègia ha rendit l'efecte esperat. En el minut 38 de la primera part el Saragossa s'ha avançat amb una rematada de cap de Zalaya des del segon pal a la sortida d'un córner. Ha estat la segona ocasió dels saragossans, després que Òscar refusés un u contra u a córner. Fins aquell instant, les ocasions havien estat cerveseres, especialment perilloses les culminades per Marc i Ignasi, ambdues refusades a córner pel porter. Cano ha intentat fer la rèplica amb una rematada de cap que ha marxat fora fregant el pal, i els de Parralo han marxat al vestidor amb un provisional 1 - 0 en contra.

A la segona part, els cervesers han reprès la càrrega contra la porteria rival. Després d'un canvi tàctic de Parralo en la dimensió ofensiva de l'equip, ha arribat el gol de l'empat. La centrada de Kilian a l'interior de l'àrea, després d'una passada en profunditat de Moha, ha rebotat en un defensa i ha anat a parar als peus d'Enri, que ha superat el porter saragossà amb la seva rematada. L'empat ha reanimat l'equip, que ha tancat el Saragossa al seu camp, però l'encert de la defensa i del porter han evitat el gol cerveser. Quan semblava que el partit es decantaria pels de Parralo, el Saragossa ha fet dos gols en un minut fatídic. El primer, producte d'una errada col·lectiva en defensa, ha deixat estabornit el Juvenil A. El segon, una canonada imparable d'Andrés després d'una gran jugada individual, ha sentenciat el partit.

Sense temps per a la reacció, amb el 3 - 1 en contra el Juvenil A ha tornat a casa sense cap punt en la primera jornada de la competició, excessivament penalitzat tenint en compte el bon partit realitzat.