GIRONA 2 - JUVENIL A 2

El Juvenil A s'emporta un punt del camp del Girona i ha estat a punt de desfer el 2 a 2 a la darrera jugada del partit

Girona: Joel, David A., Juanjo, Nil, Massa (Pimon, 26'), Marc, Barco (Ferran, 71'), Nahuel, Moha (Andreu, 75'), Arnau i Paitu (Òscar, 86')
Damm: Vito, Navarro, Mas (Merino, 53'), Víctor, Guille, Èric, Urbina (David, 49'), Mateo, ,Joel (Padilla, 79'), Fortià i Doncel (Juan Pablo, 63')

Gols: 1 - 0 Paitu (21'), 1 - 1 Urbina (25'), 2 - 1 Moha (55'), 2 - 2 David (74')
Targetes grogues: Fortià (38'), Mas (42'), Juanjo (59'), Guille (80')

El Juvenil A ha lluitat al Torres de Palau per endur-se els tres punts en joc, tot i que ha estat un partit on no ha conseguit mai anar per davant al marcador.
Els gironins s'han avançat al marcador en el minut 21, tot i la superioritat de la Damm durant tota la primera part. Paitu ha rematat després d'una bona aturada de Vito a la sortida d'una falta, fent l'1 a 0 al marcador. Els cervesers no han fet esperar la resposta i quatre minuts més tard, Urbina ha fet l'empat amb un xut creuat des de la banda esquerra de la frontal de la petita.
A la represa, els locals han aconseguit fer-se amb el control i han generat diverses ocasions, fins que al minut 55 Moha ha guanyat una pilota dividida i ha superat el porter cerveser.
Tot i el domini del Girona, la Damm s'ha refet i en els darrers 20 minuts ha aconseguit igualar la contesa. En una espectacular xilena, David ha batut al porter per alt. Amb l'empat a 2 al minut 74, la Damm ha perseguit el tercer, tenint-lo a tocar en l'última jugada del partit, quan David ha rematat una pilota al pal esquerre de la porteria. Amb l'empat a 2 l'àrbitre ha xiulat el final i la Damm suma un punt a la classificació de la lliga.