JUVENIL A 0 - BADALONA 1

La Damm es queda a les portes de l’empat en un partit molt igualat contra el Badalona, que ha marcat al minut 89 i ha obtingut la segona posició de la lliga

Alineacions:

Damm: Cobo, Navarro, Pau Mas, Casas (Merino, 70’), Guille, Eric, Jebari (Doncel, 58’), Mateo, Joel, Fortià i Juan Pablo (Urbina, 73’)

CF Badalona: Aguilar, Resina, Patrick (Juba, 35’), Marc, Lázaro (Belmonte, 79’), Esteve, Lianes, Doudou, Draman, Pau (Eros, 64’) i David (Carracedo, 55’)

Gols:

0 – 1 Draman (89’)

Crònica:

La contesa al camp de l’Horta entre el Juvenil A i el Badalona ha començat amb una imatge de companyerisme. Poc abans d’iniciar el matx, l’equip cerveser s’ha situat en mig del camp per fotografiar-se amb l’Arnau Girabent, un migcampista de l’Aleví B lesionat recentment.

Ambdós equips han començat amb força, creant ocasions de perill al llarg del primer temps. No obstant, la mala sort s’ha tornat a apoderar de Juan Pablo. Deixant a la defensa del Badalona enrrere, el davanter s’ha apropat perillosament a la porteria per la banda dreta i ha intentat marcar fent un barret al porter, però la pilota ha tocat el travesser i ha sortit fora. En una altra ocasió, Navarro ha sortit amb empenta després d’una pilota dividida i ha centrat l’esfèrica. Juan Pablo ha rematat amb el cap i l’ha enviada creuada molt a prop del pal esquerre. Minuts més tard, un dubtós fora de joc de Joel també ha impedit el crit cerveser. Per altra banda, el Badalona també ha tingut algunes ocasions i Lázaro ha demostrat un bon treball defensiu aturant amb el peu un potent xut de Jebari, el davanter local.

A la represa, la tensió no ha minvat. Els equips han sortit al camp disposats a trencar l’empat. Urbina ha demostrat talent driblant a la defensa visitant i centrant la pilota dins l’àrea petita, però Aguilar, el porter del Badalona, ha aconseguit refusar-la. Fortià també ha guanyat protagonisme amb un remat de cap que gairebé col·loca l’esfèrica dins la xarxa i amb un gol des de l’àrea petita que l’àrbitre ha anul·lat per una falta comesa sobre Aguilar. Els últims minuts de partit han estat d’allò més intensos. Draman s’ha acostat a l’àrea de la Damm i ha aprofitat una pilota alta, refusada pel porter cerveser, per anotar el gol de la diferència. Seguidament, el Badalona ha estat a punt de marcar el segon amb una pilota rasa que Belmonte ha enviat molt a prop del pal. La seva reacció, donant un cop de peu al banderí de còrner, ha estat sancionada amb la groga i un comentari a l’àrbitre li ha costat la vermella. Abans d’acabar el partit, una altra jugada de la Damm prop de la porteria rival ha acabat amb Joel lesionat. 0 – 1 ha estat el resultat final d’una contesa ben igualada que els cervesers mereixien empatar.