SAN FRANCISCO 1 - JUVENIL A 4

Flamant victòria cervesera en l’últim partit jugat a les Balears

San Francisco: Picó, Lozano (Gori, 72’), Lorente, Ass, Beltrán, Juanan (Mairata, 58’), Javi (Rubén, 72’), Castell, Regis, Alex, Crespo (Fede, 67’)

Damm: Cobo, Diego, Víctor (Moisès, 76’), Casas, Guille, Mateo, Juan Pablo (Belana, 60’), Merino, Joel, Fortià (Urbina, 82’), Doncel (Jebari, 67’)

Gols: 1 – 0 Juanan (10’), 1 – 1 Juan Pablo (17’), 1 – 2 Merino (36’), 1 – 3 Doncel (45’), 1 – 4 Merino (65’)

Targetes grogues: Mateo (15’), Juanan (62’), Xesc (80’)

Trio arbitral: Juan Antonio Lobón, Juan Antonio Coll, Andrés Aguiló

Satisfacció i empenta pel Juvenil A, que ja reuneix 32 punts i li trepitja els talons al Mallorca, però haurà de seguir sumant per obtenir la quarta posició de la taula. Els de Cristóbal Parralo han començat perdent, però han sabut reaccionar amb contundència, demostrant als assistents la seva qualitat tècnica. Un triomf que l’equip perseguia des de feia setmanes i que, per cert, ha coincidit amb l’aniversari de l’entrenador auxiliar Joan Torres.

La gespa del camp no estava en les millors condicions i la pilota hi rebotava més del compte, però la pluja, per sort, no ens va sorprendre fins al vespre. Ambdós equips es van disputar el quart partit de la segona volta. Els cervesers van començar generant molt perill, però Picó, porter local, va respondre amb eficàcia refusant dos xuts a porteria. Els balears no atacaven tant, però van estrenar el seu marcador gràcies a un remat de córner de Juanan. La Damm no van tardar en contestar. Amb una jugada molt similar, Juan Pablo va empatar la contesa. Fortià va estar a punt de donar el segon gol, engaltant amb potència una pilota refusada pel porter, però aquest la va esquivar novament. Cobo tampoc va passar desapercebut refusant un xut perillosíssim de Javi, jugador local, molt a prop de l’àrea. El segon gol de la Damm va arribar gràcies a Merino. Després d’una sèrie de rebots i refusos dins l’àrea local, el migcampista va aprofitar la confusió de la defensa per introduir l’esfèrica dins la xarxa. Just abans de tornar als vestidors, Doncel tancava la primera part amb un golàs. El cerveser va xutar amb efecte i la va introduir directament a la banda contrària de la porteria.

A la represa, el San Francisco va sortir enèrgic sobre el terreny de joc, ensenyant les dents per intentar refer-se. Alex va estavellar un xut de falta contra el pal i l’àrbitre va anul·lar un gol a Regis per fora de joc. Ocasions fallides per un equip que va tornar a rebre la força de Merino, que va fer el doblet rematant amb l’interior una genial centrada de Fortià. Molt bon resultat per la Damm, només entelat per una dura falta sobre el defensa Víctor, víctima d’un cop de colze que cap àrbitre va xiular. Fou llavors quan Moisès va sortir al camp per jugar els últims minuts del segon partit que juga amb el Juvenil A: un equip que, quan s’hi posa, arrasa.